El Departament de Salut de la Generalitat obre a la participació de la ciutadania el Pacte Nacional de Salut

En el procés d’elaboració del Pacte Nacional de Salut, el Departament de Salut ha endegat un procés participatiu adreçat a la ciutadania per tal de recollir la seva visió i propostes per a transformar el Sistema de Salut de Catalunya. Aquesta participació es duu a terme a través d’un qüestionari al portal Participa.gencat.cat, fins al 18 de febrer del 2024.
07/02/2024 07:30 -    

Els canvis sociodemogràfics, epidemiològics, tecnològics i de la pròpia demanda de la societat, fan necessari afrontar una transformació del sistema de salut per tal d’afavorir tant la seva pròpia sostenibilitat com la millora dels resultats en salut esperats.

 

Per a dur a terme aquesta transformació, el Departament de Salut impulsa el Pacte Nacional de Salut, un projecte que demana un debat i els acords de tots els agents implicats: ciutadania, organitzacions, professionals i forces polítiques. El procés neix amb la voluntat d’identificar els elements de valor del sistema actual per consolidar-los i enfortir-los, i acordar els canvis necessaris per avançar en la transformació del sistema, pensant en el futur.

 

 

Informació sobre el Pacte Nacional de Salut: https://salutweb.gencat.cat/ca/departament/pacte-nacional-salut/index.html.

 

Per participar en el qüestionari: Participa.gencat.cat

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document