El dia 24 s’obre la preinscripció dels Casals d'Estiu de Roses, amb 1.150 places ofertades

Entre els propers 24 i 28 d’abril, l'Ajuntament de Roses obre el període de preinscripcions per participar en els Casals d'Estiu 2017 que es realitzaran durant els mesos de juliol i agost a la població, amb un total de 1.150 places ofertades. Per la seva banda, l’Estiu Jove del Car obrirà inscripcions el 2 de maig per a les seves propostes d’estiu, destinades a joves nascuts entre els anys 2001 i 2004, amb 100 places disponibles.
19/04/2017 13:56 -    

Enguany, l'oferta de casals inclou el Casal Esportiu (per a nens i nenes nascuts entre 2003 i 2010), el Casal Infantil (de 2005 a 2013) i el Tardestiu, que oferirà tallers i activitats lúdiques durant la franja horària de tarda per a totes les franges d’edat (infants nascuts entre els anys 2003 i 2013).

 

Per participar en qualsevol de les modalitats que ofereixen els casals municipals de Roses, és indispensable tramitar una preinscripció prèvia per a la reserva de plaça. El període de preinscripcions està obert del 24 al 28 d'abril i aquestes es poden realitzar a través de l'adreça web inscripcions.roses.cat les 24 hores del dia, o bé presencialment, al Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) de l'Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14 h).

 

El Casal Esportiu es realitzarà al Pavelló Poliesportiu Municipal i comptarà amb la pràctica d'esports com voleibol, handbol, futbol, bàsquet, tennis, natació, bàdminton, hoquei, piscina recreativa, en horari de 9 a 13 h. Per la seva banda, el Casal Infantil tindrà lloc a l'escola Vicens Vives i oferirà, també als matins de 9 a 13 h, diversió i entreteniment amb jocs populars i tradicionals, tallers, manualitats, danses, cançons, activitats a la platja i a la piscina... El casal Tardestiu ofereix activitats lúdiques, esportives i artístiques, també a l'escola Vicens Vives, de 16 a 19 h.

 

Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup i ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure. L'Ajuntament ofereix també un servei de menjador de 13 a 16 hores per a aquelles famílies que necessitin cobrir també la franja del migdia.

 

Per altra banda, el CAR de Roses organitza una nova edició de l’Estiu Jove, en aquest cas per a joves nascuts entre els anys 2001 i 2004, amb una proposta d’esports de platja, jocs de rol, tallers de tatuatges, rutes en bici, acampada, excursions... En aquest cas, les inscripcions es podran realitzar del 2 al 5 de maig.

 

Podeu consultar preus, horaris i informació complementària en el document adjunt:

PDF document icon casal estiu 17.pdf — Document PDF, 175 KB (179635 bytes)

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document