El director del “London Gospel Choir” imparteix el Taller de Gospel 2015 a Roses

Bazil Meade, fundador i director del “London Community Gospel Choir” dirigirà la present edició del Workshop / Taller de Gospel que l'Associació Viumúsika ofereix cada estiu a Roses. La jornada tindrà lloc el proper 1 d'agost i es durà a terme al Teatre Municipal de Roses. Les inscripcions estan obertes i els inscrits abans del 22 de juliol podran gaudir d'un descompte.
16/07/2015 11:33 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El reverend Bazil Meade és conegut com el pare de la música gospel britànica. Fundà el primer cor de gospel de Gran Bretanya l'any 1982, el London Community Gospel Choir, amb el qual porta més de 30 anys de trajectòria que l'han portat a actuar arreu del món i amb artistes de la talla de Sting, Elton John, George Michael, Diana Ross, Mariah Carey, Tina Turner o Paul McCartney, entre d'altres. Está considerat com un dels músics de gospel més representatius del món i com un artista polifacètic que, a més de cantar, també compon i fa arranjaments.

 

El workshop que Meade potarà a terme a Roses tindrà lloc dissabte 1 d'agost d'11 a 14 i de 15 a 18 h. El preu del taller és de 35 €, tot i que les persones que s'inscriguin abans del proper dimecres 22 de juliol (així com els grups de 10 o més inscrits), només hauran d'abonar 25 €. També s'ofereix l'opció de dinar a 10 €.

 

A més, cal destacar que tots els participants al taller disposaran d'entrada gratuïta cedida per l'Ajuntament de Roses per assistir al Festival de Blues que tindrà lloc el mateix dia a la Ciutadella, així com la possibilitat de participar en l'exhibició del taller que s'oferirà al públic del festival.

 

Per a més informació: viumusika@gmail.com o bé trucant al telèfon 619 507 336.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document