El director d'El Punt-Avui, Xavier Xirgo, al cicle de conferències de Roses

El proper divendres 3 d'octubre, el periodista Xavier Xirgo iniciarà la nova programació del cicle de conferències “Propostes de país per a un nou temps”, organitzat per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses. El cicle arriba enguany al tercer any consecutiu de la seva realització, apropant fins a Roses el pensament i actualitat política, social, econòmica... a través de professionals i experts de renom.
01/10/2014 09:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Xavier Xirgo (Cassà de la Selva, 1964) és mestre, llicenciat en humanitats i professor associat a la Universitat de Girona, on imparteix comunicació escrita i teoria i tècniques de les relacions públiques. Com a tal ha dirigit en dues edicions el Curs de Postgrau en Periodisme Escrit de la Fundació d’aquest centre docent. Actualment dirigeix el diari El Punt-Avui, després d'haver-ho estat del Punt Diari en el període 2002-2008.

En la seva ponència del proper divendres, Xirgo parlarà dels mitjans de comunicació en el context actual del país, basant-se en la seva extensa trajectòria periodística.

El cicle prosseguirà el 17 d'octubre amb la conferència del promotor cultural i empresari de l'àmbit editorial del País Valencià, Eliseu Climent, mentre que el magistrat de l'Audiència Provincial de Barcelona, Santiago Vidal, oferirà el 29 d'octubre la conferència “Com serà la constitució catalana”.

Totes les conferències tindran lloc al Teatre Municipal de Roses, a les 20,30 h. L'accés és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document