El distintiu de qualitat comercial "Sempre Roses" reconeix els 5 primers establiments

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses ha distingit amb el segell de qualitat comercial "Sempre Roses, comerç tot l’any" els cinc primers comerços de la població. El reconeixement s’ha fet visible amb el lliurament d’una cadira gravada amb la marca de qualitat, que els comerciants podran exhibir a partir d’ara als seus establiments, oferint així un valor afegit a la seva oferta i als seus serveis, i afegint un plus de seguretat i confiança per als clients.
01/02/2023 12:17 -    

Flors Mateu, Can Manies, Fruites Esteve, El Racó de les Flors i La Postrería són els cinc comerços que des d’ahir, llueixen el distintiu i les cadires -dissenyades en diferents colors-, que visibilitzen l’excel·lència de l’establiment. El lliurament el va dur a terme el regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, que va felicitar personalment els comerços distingits per complir amb els objectius de qualitat de la marca i les seves bones pràctiques.

 

Aquesta iniciativa neix de la voluntat del consistori per impulsar el comerç de la població i promoure la seva excel·lència. El segell de qualitat "Sempre Roses, comerç tot l’any", avalua aspectes com les bones pràctiques comercials, la selecció del producte, el bon tracte a la clientela i la seva fidelització.

 

El procediment per certificar els establiments s’inicia amb la visita d’una tècnica de l’Àrea de Promoció Econòmica que informa els i les comerciants com obtenir el distintiu de qualitat. Posteriorment, els establiments interessats són avaluats presencialment i reben un informe amb recomanacions i un guiatge sobre les possibles àrees de millora detectades. A continuació, Promoció Econòmica fa un seguiment dels objectius de millora assolits, per arribar al lliurament final del distintiu i de la cadira "Sempre Roses, comerç tot l’any".

 

"Els establiments interessats a obtenir el segell poden posar-se en contacte amb promocioeconomica@roses.cat  i consultar tota la informació sobre els requisits que han de complir (com el d'obrir un mínim de 8 mesos) a l'apartat Racó del Comerciant de la web Sempre Roses: https://sempreroses.cat/distintiu-sempre-roses/ 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document