El film de Tim Burton “Frankenweenie” proposta de Cine Ciutadella per a dijous 25 de juliol

La sessió de cinema a l'aire lliure del cicle Cine Ciutadella de la propera setmana, ens proposa la película “Frankenweenie” de Tim Burton, paròdia de la novel·la Frankenstein de Mary Shelley, pensada per a tots els públics i rodada amb la tècnica del stop-motion (tècnica consistent en simular el moviment d'objectes estàtics mitjançant una sèrie d'imatges fixes successives). La projecció tindrà lloc dijous, 25 de juliol, a les 22 h.
El film de Tim Burton “Frankenweenie” proposta de Cine Ciutadella per a dijous 25 de juliol

Frankenweenie

23/07/2013 07:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de la inesperada mort del seu adorat gos Sparky, el petit Víctor es val del poder de la ciència per portar al seu millor amic de tornada a la vida. Víctor intenta ocultar la seva creació, però quan Sparky aconsegueix sortir, els companys d'escola, els seus mestres i el poble sencer aprendran que crear una nova vida pot convertir-se en una cosa monstruosa.

Una reinversió de la història de Frankenstein des de la mirada sensible de Tim Burton. Commovedora, tendra i tècnicament sorprenent.

La sessió s'inicia a les 22 h. Obertura de portes a les 21,30 h. El preu de les entrades és de 5 € per al públic adult i 3 € per als infants. El lloguer de gandula val 2 €. La venda d'entrades es pot realitzar al mateix recinte o, anticipadament, a través d'ATRAPALO.

Les seguënts sessions programades dins el cicle de cinema a l'aire lliure de la Ciutadella de Roses són: Una pistola en cada mano” (1 d'agost) i “Lo imposible” (8 d'agost).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document