El I Torneig de Pàdel Benèfic del Club Tennis Roses recaptarà fons per a l’ala de Pediatria de l'Hospital de Figueres

Aquest matí ha tingut lloc a Roses la presentació del I Torneig de Pàdel Benèfic Memorial Eva Martínez, organitzat pel Club Tennis Roses del 15 al 22 d'octubre i que té per objectiu recaptar diners per millorar les instal·lacions de Pediatria de l'Hospital de Figueres. El torneig compta amb el suport i patrocini de 26 empreses i entitats de les comarques gironines, a més de l'Ajuntament de Roses, així com més de 50 parelles inscrites.
13/10/2023 12:35 -    

La competició és una iniciativa conjunta del Club Tennis Roses i d'una professional de la Fundació Salut Empordà aficionada al pàdel. El torneig porta per nom Memorial Eva Martínez, en record d'Eva Martínez Travé (1971-2023), companya de l'Hospital de Figueres que va treballar primer com a infermera i després com a cap d'infermeria a la planta Maternoinfantil del centre.

 

El I Torneig de Pàdel Benèfic està obert a tothom que tingui ganes de passar una bona estona i, a la vegada, col·laborar en una causa solidària. Consta de diverses categories: 3 de masculines, 3 de femenines, 3 de mixtes i 1 d'especial, la Fun & Play, destinada a totes aquelles persones que no han jugat mai a pàdel o tot just comencen i tenen ganes de participar en aquesta competició. Per apuntar-se, cal contactar directament amb el Club Tennis Roses: el preu és de 20 euros si la inscripció és per a una categoria, o de 30 euros, si és per a dues. El telèfon per apuntar-se és el 631 359 187.

 

La competició s’iniciarà el 15 d’octubre i el matí de diumenge 22 d'octubre es disputaran les diferents finals del torneig. També tindrà lloc la festa de cloenda, en què s'entregaran els premis a les persones guanyadores i se sortejarà una selecció de lots amb molts regals. Tot plegat, es pot fer gràcies a la col·laboració d'empreses i entitats de les comarques gironines. Fins ara, han confirmat el seu suport Autorent, Grup Terraza, El Graner, Can Cervera, Celler Pere Guardiola, Emilianna, McDonalds Roses, Terrazo Espai Gastronòmic, Qualia Centre Wellness, El Caimán, Salut Empordà Cooperació, Taberna Libraria, Fruites Hurtós, Estudi Pilates SASE, Txots, Splash Creativitat i Comunicació, Garatge Sala, Pescadors de Roses, Dibosch, Rastrojo instal·lacions, Font Vella, Industrial Empordà Internacional, Empordaqua, Montserrat Supermercats, La Fleca de l’Emporda, Perelada Esperit Amfitrió - 1923 i l'Ajuntament de Roses.

 

A la presentació d’aquest matí han assistit Ivan Sancho, gerent del club Tennis Roses, el director gerent de la fundació Salut Empordà, Sergi Iglesia i l’alcalde de Roses, el qual ha volgut posar en valor la capacitat d'organització del Club de Tennis Roses. «Per a l’Ajuntament és tot un honor poder col·laborar en tot allò que sigui possible en un projecte tan important com aquest. Convido a tothom a participar i espero que aquest torneig esdevingui en tot un èxit» ha declarat l’alcalde.

«La intenció és que aquest torneig sigui el primer de molts, estem molt contents amb la resposta que ha tingut per part dels col·laboradors i tots els participants que ja estan inscrits» ha afirmat Sergi Iglesia.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document