El llibre de poemes “L'agulla del destí”, presentació de la Biblioteca de Roses en el mes dedicat a la poesia

La Biblioteca Municipal de Roses prossegueix el seu cicle de presentacions literàries el proper dijous, 13 de març (20 h). En aquesta ocasió, l'obra escollida ha estat el recull de poemes de Carme Pagès, “L'agulla del destí”. L'acte s'emmarca dins la celebració del Dia Mundial de la Poesia, que la biblioteca rosinca commemorarà el proper 21de març amb la realització d'un recital poètic.
11/03/2014 09:06 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L'agulla del destí” és un recull de poemes de Carme Pagès, que comparteixen el mar i l'univers aquàtic com a símbol de tot allò que defineix la vida. A través dels cinc apartats que composen el volum, l'autora s'endinsa en els neguits i interrogants vitals i reflexiona sobre la incertesa del destí humà i la natura canviant dels éssers humans.

 

Carme Pagès (Figueres, 1948) és llicenciada en Filologia Catalana per la UOC. Ha fet de correctora i de professora de llengua catalana. És en la poesia, en l’assaig literari i en l’article, que troba la seva via d’exteriorització més intens. Ha estat guardonada en diferents ocasions i forma part del col·lectiu de poetes de versos.cat.

 

La tria d'un poemari per a la presentació literària del mes de maç, obeeix a la voluntat de l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Roses per commemorar el Dia Mundial de la Poesia, efemèride que té lloc anualment el 21 de març, des de què la Conferència General de la UNESCO el proclamés l'any 1999.

 

Completarà la programació un recital poètic que tindrà lloc el mateix dia 21 a la Biblioteca. En el decurs de l'acte diferents membres del Grup de Teatre de Roses realitzaran la lectura de poemes, donant pas a continuació al públic assistent que vulgui participar amb la lectura de textos.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document