El Mediterranèa Electronic Festival porta 12 hores

El proper dissabte 22 d’Agost el recinte de la Ciutadella de Roses acollirà la primera edició del Mediterranèa Electronic Festival. El festival començarà a les 15 h i acabarà a les 3 h, oferint un total de 12 hores de música en directe en què hi passaran una vintena d’artistes repartits pels dos escenaris (Main stage i Techno stage). El preu de l’entrada és de 15 euros anticipada i de 18 euros a la taquilla del festival.
20/08/2015 07:30 -    

El Mediterranèa Electronic Festival proposa un nou concepte de festival totalment desconegut a casa nostra i inspirat en festivals com Tomorrowland o Misteryland. Aquest esdeveniment neix amb l’ambició de posar-se a l’altura dels millors festivals europeus. El recinte escollit, la Ciutadella de Roses, és un marc únic i incomparable declarat Bé Cultural d'Interès Nacional. L'eix temàtic del festival consistirà en donar a conèixer la història d'aquest espai des de l'arribada dels grecs fins a l'actualitat. Per a l'ocasió es crearà una espectacular decoració en tot el recinte que portarà als assistents a realitzar un viatge a través del temps a partir d'una fusió de tradició, cultura, història, art, tecnologia i música electrònica.

 

En aquesta primera edició, el festival comptarà amb un cartell ple dels millors dj’s del moment. Al Main stage destaca l’actuació de Vinai, un duet italià d’EDM amb un gran prestigi internacional que ha actuat als millors festivals del món. Aquests aniran acompanyats de la dj de house Jucy M, que s’ha convertit en una de les sensacions de la temporada a Eivissa, i de Luka Caro i Ruben Rider, els dos dj’s d’EDM catalans amb més projecció internacional. El cartell d’aquest escenari el completaran Sergi Domene, Da Professor, Maken Row i Mon dj.

 

Pel que fa al Techno stage, com a caps de cartells hi trobem per una banda a Aitor Ronda, productor i dj de techno amb residencia al prestigiós Club Florida 135, i per altra banda a Oscar Aguilera, un dels dj’s de techno amb més reputació dins l’escena nacional i habitual en les programacions dels millors clubs. Aquest escenari, que ha estat coorganitzat pel Blau club i Soundays, també comptarà amb una selecció dels millors dj’s de techno locals.

 

El festival també serveix per commemorar el sisè aniversari de Midnight. Aquesta agrupació s’ha convertit en la marca de referència de la l’organització de festivals d’EDM a tot l’estat espanyol. Al llarg d’aquests sis anys de vida, l’esforç i treball per part de tot l’equip de Midnight s’ha acabat traduint amb la adquisició de la residencia dels dimecres a l'EDEN, un dels clubs més prestigiosos d’Eivissa. Així, a l’horitzó de Midnight hi trobem el nou repte de situar el Mediterranèa Electronic festival com un festival únic a l’estat i a l’altura dels millors festivals de música electrònica de tot el món.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document