El mercat de Roses impulsa unes jornades gastronòmiques amb tres xefs de la població

El Mercat de Roses, en el marc de celebració dels seu 35è aniversari, impulsarà durant el desembre un cicle de Jornades Gastronòmiques on la cuina de mercat i la gastronomia de la població seran protagonistes. La proposta consisteix en què clients del Mercat (prèvia inscripció) acompanyin a un cuiner rosinc en un tour pel mercat municipal, on el xef explicarà com fer una bona recepta amb productes del mercat. A continuació, el grup es dirigirà a l’Aula Gastronòmica de Roses, on el cuiner farà una demostració de com cuinar la recepta davant dels assistents.
25/11/2021 11:36 -    

Les Jornades s’iniciaràn el dissabte 4 de desembre amb Diego Maggio del restaurant Nou Harry’s Bar. Agafarà el relleu, dissabte 18 de desembre, Gregory Abella del restaurant Falconera i, per últim, la darrera jornada serà conduïda, el 22 de desembre, per Glòria Roura del restaurant Santa Llúcia.

 

Totes les Jornades començaràn al Mercat a les 11h i cal inscriure’s prèviament escrivint un correu electrònic a mercatderoses@gmail.com. Entre tots els participants se sortejarà un àpat per a 2 persones en el restaurant del xef de cada jornada.

 

La iniciativa rep el suport de l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses i suposa una nova col·laboració entre el sector del comerç i l'Ajuntament rosincs posant en valor l'excel·lència dels productes i de la cuina que es fa a la població, en aquesta ocasió, a través de les possibilitats que ofereix la nova Aula Gastronòmica.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document