El Mercat de Roses mostrarà com cuinar 8 receptes per a totes les butxaques amb fregidora d’aire

El mercat municipal de Roses participa en la proposta ‘El mercat per a totes les butxaques’, amb la qual els mercats gironins celebren, entre el 17 de maig i el 2 de juny, la setena edició de la campanya ‘Estimo el meu mercat’, Love your local market - LYLM en l’àmbit internacional. En el cas de Roses, el mercat oferirà a través de les seves xarxes socials vídeos per cuinar receptes econòmiques amb fregidora d’aire.
17/05/2024 12:06 -    

El Mercat de Roses inicia l’activitat ‘Receptes per a totes les butxaques amb fregidora d’aire’ i, entre el 17 de maig i el 2 de juny, publicarà a les seves xarxes socials les dues primeres elaboracions: pits de pollastre farcits de formatge, xampinyons i pebrot, d’una banda, mentre que la segura recepte mostrarà com fer xips de verdures acompanyades de peix fregit baix cost.


L’acció, que compta amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, que es fa càrrec del cost dels vídeos, té per objectiu posar en relleu el paper i possibilitats que ofereix el mercat i dinamitzar el centre urbà com a punt d’adquisició de productes frescos i de confiança sense necessitat de grans desplaçaments.


Donant seguiment a la proposta, durant les setmanes següents a la campanya es publicaran noves receptes, fins arribar a 8 elaboracions diferents, totes elles preparades amb fregidora d’aire i amb productes del mercat rosinc. Posteriorment, s’editarà un recull de les receptes en format llibret, que es distribuirà entre els clients del mercat.

 

Campanya internacional amb 400 mercats d’arreu del món adherits

 

La campanya Love your local market va néixer a Anglaterra i està coordinada per la Unió Mundial de Mercats Majoristes (World Union of Wholesale Markets) des de l’any 2014. La Diputació de Girona i els mercats que formen la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG) es van incorporar l’any 2018. Actualment, hi participen en la iniciativa més de 400 mercats de tot el món.

 

En l’àmbit gironí, la presentació de la campanya 2024 ha tingut lloc aquest matí al Mercat de Salt. Aquest 2024 els mercats gironins proposen un repte: comprar al mercat està a l’abast de totes les butxaques, amb productes de proximitat i de qualitat. I per demostrar-ho, ja tenen a
punt cursos, sortejos i concursos diversos per engrescar els clients a comprar-hi sense perdre de vista la butxaca i la qualitat dels productes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document