El Mercat de Roses participarà en la primera campanya conjunta 2x1 destinada a potenciar el producte de proximitat

La Xarxa de Mercats Municipals de la Diputació de Girona ha presentat la primera campanya 2x1. Es tracta d'una acció en la qual participaran els mercats de Roses, Girona, Salt, Olot, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Palafrugell, i Portbou, i que té com a objectiu potenciar el producte de proximitat.
04/11/2015 08:50 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La campanya 2x1 es farà durant dos dies, el cap de setmana del 13 i 14 de novembre, tot i que no se'n descarten noves edicions, depenent dels resultats. La Secretària de l’Associació de Paradistes del Mercat de Roses, Sonia Pacheco,considera que és una iniciativa molt interessant i espera que els resultats siguin bons.

Les 222 parades dels 9 mercats municipals de les comarques gironines oferiran dos productes al preu d'un en funció del pes o de les unitats, depenent de les característiques de cada producte. I podran incloure tants productes com vulguin a la campanya.

Amb la campanya 2x1, la Diputació de Girona promou l'excel·lència dels mercats com a equipaments públics i afavoreix la relació entre els sectors de productes alimentaris de la demarcació de Girona. La campanya és una aposta pels mercats municipals com a lloc de compra principal del producte fresc, ja que es tracta d’equipaments que estan íntimament lligats al producte local i que, per això, garanteixen la preservació dels productors locals gironins.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document