El mercat de Roses regala 100 carretons d’anar a comprar per promoure el comerç de proximitat

El proper divendres 6 d'octubre s’inicia a Roses "Compra al Mercat i surt sobre rodes!", una iniciativa promoguda per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses i de l’Associació Mercaroses amb el suport de la Diputació de Girona, que premia els clients del Mercat Municipal amb 100 carretons de la compra. La campanya vol impulsar el comerç de proximitat i, en concret, l'activitat econòmica al Mercat Municipal, premiant la fidelització dels clients.
02/10/2023 10:32 -    

"Compra al Mercat i surt sobre rodes!" premiarà amb un carret de la compra Rolser als cent primers clients que adquireixin productes per un valor mínim de 10 € a vuit parades diferents del Mercat Municipal. El funcionament és molt senzill: els paradistes del mercat lliuraran a partir de divendres una butlleta als seus compradors amb 8 caselles marcades. Cada cop que el client faci una compra per un valor mínim de 10€, s’estamparà un segell a una de les caselles. Un cop completa, es podrà bescanviar per un carretó d’anar a comprar Rolser a les oficines de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, situades a la primera planta del número 1 del carrer Madrid. Hi ha 100 carretons per repartir fins a exhaurir les existències.

 

El regidor de Promoció Econòmica de Roses, Fèlix Llorens, i el president de l’Associació Mercaroses, Santi Buscató, han donat avui el tret de sortida a la campanya. "Amb aquesta iniciativa- assenyala Llorens-, apostem per potenciar el paper del mercat municipal i premiar la fidelització dels compradors que prefereixen adquirir productes de proximitat, donen vida al mercat i contribueixen a l’impuls de l’activitat econòmica i social al municipi. Aquesta campanya aconseguirà que el client acudeixi a vuit parades diferents i, per tant, reparteixi la seva compra a tot el mercat. Amb el lliurament dels carretons, a més, es facilita la compra als clients i fem un pas més cap a la sostenibilitat, ajudant a eliminar l’ús de plàstics que genera l’activitat comercial".

 

Santi Buscató, per la seva part, ha destacat "des del Mercat de Roses sempre hem tingut molt clar que hem de ser proactius per atreure client. Aquesta és una acció més que sumem per captar clientela d’una manera atractiva i que permetrà donar a conèixer tots els productes i avantatges que el mercat pot oferir per promoure la dinamització comercial del centre".

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document