El mercat de Roses s’omple d’esperit nadalenc per celebrar les festes

El Mercat Municipal de Roses llueix des d’aquest cap de setmana la nova decoració nadalenca per ambientar i fer més atractives les compres al recinte. La iniciativa és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants del Mercat i se suma a les accions desenvolupades al llarg de l’any per dinamitzar i promoure el comerç de proximitat a la població.
11/12/2023 12:09 -    

Un gran arbre de Nadal presideix des d’aquesta setmana el passadís central del mercat municipal de Roses que, juntament amb garlandes, corones, llaços i il·luminació, es mantindran al llarg de les festes per oferir als clients durant les seves compres l’ambient nadalenc propi d’aquestes dates.

 

Tota l’ornamentació està finançada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i se suma a les accions de dinamització del mercat que el consistori impulsa juntament amb l’Associació de comerciants del Mercat de manera periòdica, com ara la recent campanya de lliurament de carretons de compra, decoracions temàtiques en dates assenyalades, obsequis de bosses i envasos de compra reutilitzables, etc.

 

L’objectiu és dinamitzar el mercat i fer que aquest esdevingui un espai viu, que celebra i s’adhereix als diferents esdeveniments i celebracions que tenen lloc al municipi, per atreure i fidelitzar els clients i promoure el comerç local i els productes locals i de proximitat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document