El Museu del Gas-Energytruck arriba a Roses

L'exposició Itinerant del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, “Energytruck”, s'ubicarà a la Plaça Catalunya els propers 21 i 22 de gener. La mostra apropa el visitant al coneixement científic i tecnològic i té previst visitar durant 2016 més de 100 localitats.
14/01/2016 13:49 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquesta exposició està allotjada en un vehicle que compta amb un motor dual que genera entre un 15 i un 20% menys d'emissions de diòxid de carboni respecte als motors convencionals de gasoil. Recorrerà 111 localitats durant l'any 2016, aportant a la societat continguts relacionats amb l'energia, medi ambient i patrimoni industrial.

 

Als seus 70 metres quadrats, Energytruck presenta una museografia amb un ampli equipament tecnològic, que es composa d'elements audiovisuals, de manipulació i multimèdia, a més a més de panells informatius, que permetran descobrir com els avanços tecnològics generen avanços a la societat. Es tracta d'una exposició totalment interactiva on es pot experimentar amb els continguts mitjançant activitats pràctiques centrades en el mateix visitant.

 

Mitjançant activitats didàctiques pedagògiques conduïdes per educadors especialitzats, els assistents podran conèixer els canvis històrics i l'avanç social que va suposar l'arribada del gas i l'electricitat, què és l'energia, com podem consumir-la de manera responsable i, sobretot, fer una mirada al futur per descobrir si serà sostenible.

 

Les activitats de l'Energytruck estan dirigides a tots els públics, adaptades a persones amb discapacitat, i són gratuïtes. L'exposició mòbil es trobarà oberta al públic a la plaça Catalunya els dies 21 i 22 de gener en horari de 8 a 20 hores.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document