El patrimoni megalític torna a prendre protagonisme durant el mes de maig

Amb l'arribada de la primavera, Roses torna a celebrar el Maig Megalític per promoure i valoritzar el seu patrimoni. L'organització de la Festa Megalítica (13 de maig), i de la “Passejada Dòlmens a la llum de la lluna” (29 de maig), que enguany arriben a la seva 22a i 17a edicions respectivament, formen el programa.
09/05/2018 12:39 -    

 

La primera activitat tindrà lloc diumenge 13 de maig, amb la Festa Megalítica- Memorial Lluís Vidal. El punt de trobada dels participants serà la plaça de les Botxes (9 del matí), des d'on tindrà lloc la sortida amb el tren Roses Exprés fins al Pla de les Gates. Un cop allà, s'iniciarà la tornada caminant pel camí de ronda, visitant diversos punts de la ruta megalítica de la població i passant per la cova de la Lloba i el Puig Cabrit. L'arribada està prevista als volts de la 5 de la tarda a la Ciutadella, on s'oferirà un berenar per a tots els participants.

 

La segona cita tindrà lloc el dimarts 29 de maig, amb la realització de la passejada “Dòlmens a la llum de la lluna”. Una oportunitat única que permet descobrir els dòlmens i menhirs de Roses des d'una perspectiva nocturna. El punt de trobada serà novament la plaça de les Botxes, des d'on el tren Roses Exprés portarà els assistents fins al dolmen del Cap de l’Home, punt de sortida del recorregut a peu. A les 24 h es realitzarà la tornada amb el tren i, tot seguit, el Si Us Plau oferirà un ressopó als participants.

 

Les persones participants poden reservar lloc a la taquilla del tren Roses Exprés.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document