El port de Roses participa en en el "Winter Cruising Forum" a Cartagena

La marca Costa Brava Cruise Ports promou els ports de Palamós i Roses i els seus destins turístics davant la indústria internacional de creuers al fòrum de Cartagena. L’objectiu del fòrum és el foment del turisme de creuers a l’hivern a la Mediterrània i l’impuls de trobades entre representants de navilieres, empreses i institucions.
21/01/2015 11:58 -    

L’Autoritat Portuària de Cartagena i l’empresa Seatrade han organitzat el fòrum de creuers “Winter Cruising Forum”, que se celebra els dies 21 i 22 de gener de 2015 a Cartagena (Múrcia), amb l’objectiu de promoure el turisme de creuers durant l’hivern a la Mediterrània i ser punt de trobada entre la indústria creuerística, els ports, les empreses i els operadors turístics on buscar noves oportunitats de negoci.

El sector turístic és una peça clau per Catalunya i la Costa Brava és una destinació única i consolidada que atreu les companyies de creuers més importants del món i els seus passatgers. En aquest escenari, l’activitat de creuers de Palamós i Roses s’ha convertit en un dinamitzador econòmic pels ports, els  municipis i les seves àrees d’influència que contribueix abastament a la potenciació del sector turístic en el territori.

La participació de Costa Brava Cruise Ports en aquest fòrum té com a objectiu continuar consolidant el posicionament de Palamós i Roses com a ports escala de creuers, fidelitzar i conèixer noves companyies i desestacionalitzar l’activitat per tal que arribin turistes de creuer a la Costa Brava durant tot l’any.

Aquesta actuació s’emmarca dins l’acord institucional signat l’any passat entre Ports de la Generalitat, Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Ajuntament de Palamós, Ajuntament de Roses, Cambra de Comerç de Palamós i Cambra de Comerç de Girona, per potenciar l’activitat de creuers a la Costa Brava.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document