El port de Roses reprendrà el novembre l’activitat de creuers després de l’aturada per la pandèmia

Aquesta tardor el port de Roses reprendrà la seva activitat creuerística rebent l’escala dels creuers Seadream II i Seadrem I, el 4 i 5 de novembre respectivament. Seran els dos primers creuers que arribaran a la població Roses després de l’aturada d’un any i mig a la Costa Brava a causa de la pandèmia per la Covid-19. Paral·lelament, Costa Brava Cruise Ports, de la qual forma part l’Ajuntament de Roses, continua la promoció a fires i fòrums presencials i telemàtics, reunions amb navilieres i operadors turístics, i ja prepara l’Assemblea de Medcruise 2022 a la Costa Brava.
El port de Roses reprendrà el novembre l’activitat de creuers després de l’aturada per la pandèmia

Arribada creuer Palamós

13/10/2021 11:33 -    

Durant la temporada de tardor, els ports de Palamós i Roses preveuen rebre 8 escales de creuer (6 a Palamós i 2 a Roses), amb un nombre de passatgers que dependrà de la capacitat amb què viatgin els vaixells. Durant els darreres mesos, els dos ports i les seves destinacions han treballat perquè el protocol establert i les mesures sanitàries per atendre els creuers, els passatgers i la tripulació, es trobin a punt per a l’activitat.

 

Ahir, dimarts 12 d’octubre, va tenir lloc l’arribada del primer creuer de la temporada al port de Palamós amb l’escala duta a terme pel Marella Explorer 2. A l’acte d’arribada van assistir el director general de Ports de la Generalitat, Pere Vila, l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, el director dels serveis territorials de VPDT a Girona, Pere Saló, el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat, i la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Roses, Montse Mindan, entre d’altres autoritats, que van rebre amb gran satisfacció el creuer inaugural i els primers turistes de creuer a la Costa Brava.

 

Cal recordar que el 2019 la Costa Brava va batre rècords amb 56.700 passatgers entre Palamós i Roses, i que les escales rebudes van ser un total de 50.

 

Impuls a la promoció

 

En aquest any i mig d’aturada, la marca Costa Brava Cruise Ports ha reactivat les seves línies estratègiques de promoció dels ports de Palamós i Roses i la seva destinació turística a les fires i fòrums en format híbrid, presencial i virtual, i les trobades amb companyies i operadors del sector.

 

Ara ja estan escalfant els motors per organitzar la 60a edició de l’Assemblea General de Medcruise a la Costa Brava el maig de 2022, on participaran les principals companyies de creuer del món, els ports amb tràfic de creuers de la Mediterrània, operadors i agents, i patronats de turisme, Un esdeveniment que projectarà la Costa Brava al món durant uns dies i situarà Palamós, Roses i el seu entorn en el punt de mira del sector creuerístic.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document