El president Pere Aragonès visita Roses acompanyat de l’alcalde del municipi, Joan Plana

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha visitat avui Roses on ha estat acompanyat per l’alcalde del municipi, Joan Plana. Al llarg de la tarda ha visitat l’Ajuntament i a continuació ha realitzat una passejada pel centre de la població, on ha conversat amb comerciants. En acabar, el president s’ha desplaçat fins al Parc de Bombers per seguir l’evolució de l’incendi que s’ha declarat aquest migdia a Llançà i el desenvolupament dels treballs per a la seva extinció.
16/07/2021 19:02 -    

El cap de l’Executiu ha iniciat la seva visita institucional a l’Ajuntament de Roses, on ha saludat els regidors i les regidores de la corporació, traslladant-se a continuació a la sala de plens del consistori per signar el Llibre d’Honor de la vila.

 

Posteriorment, el president, acompanyat de l'alcalde, ha realitzat una passejada pel carrer Pi i Sunyer, on ha visitat diferents establiments i ha conversat amb comerciants i amb el president de l'Associació d'Empresaris Roses- Cap de Creus, Miquel Gotanegra, interessant-se per les vendes d’aquest any, les dificultats a què han hagut de fer front al llarg dels mesos de pandèmia i per la situació actual del teixit comercial rosinc.

 

Un altre motiu d’interès del president han estat les mesures impulsades aquesta setmana per l’Ajuntament per a la limitació d’accés de vehicles al Parc Natural del Cap de Creus. L’alcalde li ha explicat el desenvolupament de les mateixes, així com el pla a llarg termini que el consistori preveu seguir implementant per a la protecció i seguretat del Parc.

 

Amb motiu de l’incendi declarat aquest migdia a Llançà, el president Aragonès ha hagut de modificar el programa previst durant la seva visita a Roses, desplaçant-se al centre de comandament de Bombers per interessar-se i conèixer de primera mà l’evolució del mateix i les tasques d’extinció en què es treballen.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document