El Quintet Frontela ofereix una audició al Teatre Municipal de Roses

El proper diumenge, 15 de març (18 h), el Teatre Municipal de Roses prossegueix la seva programació, en aquesta ocasió amb una proposta de música clàssica. El Quintet Frontela interpretarà peces de Rossini, Briccialdi, Beethoven i Reicha. Les entrades, a un preu de 12 €, ja estan a la venda.
12/03/2015 07:16 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Des que es va formar a l’Escola Superior de Música de Catalunya l’any 2008, el Quintet Frontela ha estat guanyador de concursos importants com el V Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, de la Diputació de Tarragona (2009), o el Concurso Permanente de Jóvenes Intérpretes de Juventudes Musicales de España, celebrat a Bilbao el novembre del mateix any.

 

Així mateix, han estat guardonats en el XIV Concurs d’Interpretació Musical l’Arjau de Barcelona i al XXV Premi de Música Ciutat de Manresa. Entre les seves actuacions cal destacar les ofertes a l’Auditori de Barcelona, al Palau de la Música Catalana (concert enregistrat per Catalunya Música), a Torroella de Montgrí, al XV Cicle “Claustre Sant Domènec” de Peralada i dues gires organitzades per Joventuts Musicals d’Espanya que els han dut a actuar per les Illes Balears el desembre de 2010 i per Catalunya el març de 2011.

 

Les obres treballades pel Quintet Frontela són els màxims exponents de la música per a quintet de vent. El grup compta amb un repertori de qualitat, ample i divers, i posa accent en la música contemporània.

 

Les entrades per al concert (12€), ja es poden adquirir anticipadament a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12, 2n pis) de dilluns a divendres de 10 a 14 h. A les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle. Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a tots els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.

 

Components:

Pere Sansó, flauta

Vicent Salvador, oboè

Àlex Villanueva, clarinet

Marc Moragues, trompa

Josep Casadellà, fagot

 

Programa: L'òpera sense paraules

ROSSINI, G. (1792-1868)

Obertura de “Il Barbiere di Siviglia” (arr. Joachim Linckelmann)

Andante Maestoso - Allegro vivace

 

BRICCIALDI, G. (1818-1881)

Quintet en Re op. 124

Allegro Marziale

Andante

Allegro

 

Pausa

 

BEETHOVEN, L. (1770-1827)

Obertura Coriolà op. 62 (arr. Joachim Linckelmann)

 

REICHA, A. (1770-1836)

Quintet en Mi bemoll op. 88 n.2

Lento - Allegro Moderato

Scherzo - Allegro

Andante Gracioso

Finale - Allegro Molto

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document