El reconegut pediatre i escriptor Carlos González ofereix una xerrada a Roses sobre autoritat i límits

"L’autoritat i els límits durant la infància i l’adolescència", és el títol de la xerrada que oferirà Carlos González el proper dissabte 10 de desembre, al Teatre Municipal de Roses. L’activitat, organitzada per l'Àrea d'Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, s’emmarca dins el programa educatiu Aprenem Jugant, que té per objectiu divulgar coneixement contribuint a donar resposta a les curiositats naturals d'infants i joves i també de les seves famílies.
05/12/2016 17:52 -    

L’autor dels llibres «Mi niño no me come», «Bésame mucho», «Manual práctico de lactancia materna», «Entre tu pediatra y tú» o «Creciendo juntos», entre d’altres, parlarà a Roses sobre límits i autoritat, per tal de facilitar pautes i procediments destinats a millorar les relacions parentals entre pares, mares i fills.

Carlos González col·labora amb publicacions com el diari Ara o les revistes Tu Bebé, Mente Sana i Lecturas. Des de 1994 col·labora habitualment amb la revista Ser Padres, on atén un consultor sobre lactància i alimentació infantil. És fundador i president de ACPAM (Associació Catalana Pro Lactància Materna) des de 1991, des d’on ha dirigit i impartit docència en més de 100 cursos sobre lactància materna per a professionals de la salut.

També ha impartit conferències per a professionals i públic general a Alemanya, Estats Units, França, Regne Unit, Grècia, Irlanda, Àustria, Regne Unit, Itàlia, i nombrosos països de l’Amèrica Llatina.

La xerrada que oferirà a Roses tindrà lloc al Teatre Municipal, a les 12 h. L’accés és lliure.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document