El Servei d’Ofertes de Treball de Roses arriba a la xifra rècord de 300 ofertes de feina publicades durant 2022

El Servei d’Ofertes de Treball que ofereix l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha assolit abans de finalitzar l’any 2022 la quantitat de 300 ofertes de treball publicades, xifra rècord des de la creació del servei, que va tenir lloc el juny de l’any 2009.
23/12/2022 08:32 -    

El Servei d’Ofertes de Treball té per missió apropar i concentrar en un únic punt informatiu les ofertes de feina de Roses i de municipis propers, amb l’objectiu d’augmentar l’ocupació de la població rosinca i facilitar la selecció de persones candidates per part de les empreses del territori.

 

Per donar la màxima difusió i visibilitat, les ofertes han estat publicades al llarg de tot l’any al Tauler d’Ofertes de Treball del web de l’Ajuntament, als diferents taulells que hi ha repartits pel municipi, com per exemple a la Biblioteca, al Departament d’Acció Social o al Poliesportiu, i també s’han compartit al Facebook de Promoció Econòmica de Roses.

 

Per fer ús d’aquest servei per primer cop, només cal que les empreses interessades omplin el formulari alta d'empresa i per presentar ofertes de treball, el corresponent formulari d’oferta de feina. Ambdós documents han de ser lliurats o a través del correu electrònic ocupacio@roses.cat o presencialment a l’oficina de l’Àrea de Promoció Econòmica (carrer de Madrid, 1, 1r pis).

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document