El servei de salvament i socorrisme de platges a Roses s’amplia un mes aquesta temporada i ja està operatiu

Des d’aquest dilluns, 10 de juny, les platges de Roses compten ja amb el servei de salvament i socorrisme operatiu, després de l’ampliació aprovada per l’Ajuntament, que permetrà oferir aquesta vigilància des del 10 de juny fins al 26 de setembre de manera ininterrompuda. L’horari de funcionament serà de 10 a 19 h juliol i agost, i d’11 a 18 h al juny i al setembre.
13/06/2024 11:34 -    

Lluís Espada, regidor de Medi Ambient i Platges, ha presentat avui el servei i l’equip que l’integra, assenyalant que "el canvi suposa una ampliació del servei de quasi bé un mes addicional, la qual cosa ens permet respondre a les noves necessitats detectades els últims anys, en què la temporada de bany comença abans i acaba més tard. La nostra intenció és vetllar per la seguretat de banyistes i usuaris de les platges també durant juny i setembre, dos mesos en què l’afluència d’usuaris té també una mitjana d’edat més elevada que durant la temporada alta, i per tant unes majors necessitats assistencials."

 

La modificació suposa un increment del cost de 71.000 €. Anteriorment, el servei s’oferia entre el 24 de juny i l’11 de setembre.

 

El servei disposarà al llarg de tota la temporada d’una plantilla de 22 treballadors -20 socorristes, una coordinadora i un patró d’embarcació-, distribuïts a les platges de Santa Margarida, Salatar, Rastrell, Nova, Punta, Palangrers, Canyelles Petites i Almadrava, i comptarà amb una ambulància i 4 cadires amfíbies (2 a la platja Nova, 1 a Santa Margarida i 1 a l’Almadrava).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document