El Teatre de Roses s’uneix a la iniciativa Cap Butaca Buida amb l’espectacle de paraula i música Els clàssics

Cap Butaca Buida neix amb l’objectiu de convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques i vol fer-ho a partir del repte d’omplir, el dia 16 de març, totes les butaques dels teatres de Catalunya. Aquest matí, la regidora de Cultura, Sílvia Ripoll, ha presentat l’adhesió del Teatre Municipal de Roses a aquesta proposta, que el dia 16 de març oferirà la funció Els clàssics, amb Joan Massotkleiner i Anna Godoy.
El Teatre de Roses s’uneix a la iniciativa Cap Butaca Buida amb l’espectacle de paraula i música Els clàssics

Presentació

11/03/2024 11:53 -    

Els clàssics és un recorregut de paraula i música per l'obra de grans poetes dels Països Catalans: Joan Salvat- Papasseit, Vicent Andrés Estellés, Josep Maria de Segarra, Blai Boner- Joan Vinyoli, Pere Quart (Joan Oliver) Miquel Martí Pol, Salvador Espriu. La força i la diversitat dels versos d'aquests clàssics contemporanis agafen una nova dimensió a través del contrast artístic i interpretatiu d'aquest duet: la veu inconfusible i plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sensible, emotiva i transparent arpa d'Anna Godoy.


Per a la regidora, el dia 16 de març, Catalunya s’ha de convertir en la capital mundial de les arts escèniques, així que animo a tothom a venir i gaudir d’aquest espectacle. Perquè la cultura és important, i el teatre també és important”.


La funció tindrà lloc a les 20.15 h. L'entrada és gratuïta. 


Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteixi en una celebració anual.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document