El teatre infantil de Roses ofereix aquest diumenge "Plors de cocodril", de la Pera Llimonera

El proper diumenge 5 de febrer (12 h), l’Associació Optimist reprèn la seva programació teatral destinada al públic infantil i familiar amb l’espectacle "Plors de Cocodril", representat per la companyia La Pera Llimonera. Un espectacle de clown on un electricista es veu immers de nou en la infantesa gràcies als nens d’una escola bressol.
01/02/2017 12:30 -    

Foscor, un "silenci de son" omple l'habitació d'una escola bressol on els més petits, els nadons, dormen la migdiada. S'obre la porta i algú entra, Qui és? Un l'electricista que ve per a canviar una bombeta d'un llum que és fos. Canvia la bombeta però en obrir el llum per comprovar que ja funciona s'adona d'on és.

 

Ara sí, sense fer soroll intentarà tornar enrere, sortir, tancar la porta i que ningú es desperti. Però, ja és massa tard. Algú comença a plorar! Els seus plors en desperten un altre, i un altre, i un altre…

 

Què ha de fer? Marxar? No s'atreveix, no pot deixar-los plorant. Després d'uns moments de pànic i de total desconcert aconsegueix a poc a poc de restablir la calma. Els gronxarà, acaronarà i els tranquil·litzarà. Els plors es convertiran en riures. Començarà aquí una aventura que el portarà a retrobar el nen que porta dins i que li permetrà sentir-se proper a aquells de qui es creia tan distants.

 

 

Idea original: Pere Romagosa

Autors: Andreu Martínez i Pere Romagosa

Intèrpret: Pere Romagosa

Escenografia: Alfred Casas

Producció: La Pera Llimonera

Co-producció: Teatre l’Escorxador de Lleida

Entrada: 5 euros

Ho organitza: Optimist

Hi col·labora: Ajuntament de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document