El Teatre Municipal de Roses acull la XI Jornada d’Àrees Bàsiques de Salut de Girona

230 professionals d’atenció primària comparteixen durant la jornada d’avui al Teatre Municipal de Roses experiències d’integració social sanitària i apoderament de la ciutadania, en el marc de la XI Jornada d'Àrees Bàsiques de Salut de Girona, que porta per títol "Ara et toca a tu, ara ens toca a tots". Aquesta jornada és un punt de trobada bianual dels professionals que treballen per a l'atenció primària de la Regió Sanitària de Girona, organitzada per l’Institut Català de la Salut a Girona.
22/11/2018 10:49 -    

La inauguració ha tingut lloc a càrrec de la directora d’atenció primària de l’IAS-ICS , Sara Rodríguez, del gerent del CatSalut a Girona, Miquel Carreras, i de l’alcalde en funcions de Roses, Juan Manuel Fernández.

En el camp de la integració social, les experiències que s’exposaran durant la sessió seran el Model d’atenció domiciliària integrada a la Garrotxa, la implementació del Programa interdepartamental d'atenció i interacció social i sanitària a l’Alt Empordà i la ruta de la complexitat en salut mental al Pla de l’Estany

La segona taula rodona de la Jornada abordarà els principals aspectes de participació ciutadana i presa de decisions per part dels usuaris dels centres d’atenció primària. En aquest bloc es presentaran les experiències del Programa Pacient Expert Catalunya i de Roses Salut, així com del Programa Cuidador Expert.

Els professionals de l’atenció primària han presentat 108 pòsters i comunicacions, i abans de conèixer els millors, escollits pel Comitè Científic de la Jornada, hi haurà una conferència col·loqui entre Armando Martín Zurro, metge d’atenció primària, i Antoni Sisó, president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària. Tots dos parlaran de la situació actual i dels reptes de futur de l’atenció primària i comunitària i de l’abordatge de la cronicitat en les malalties.

La jornada clourà amb l’exposició de conclusions i es passarà a l’entrega de premis de la Jornada..

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document