El Teatre Municipal de Roses s’uneix a la iniciativa Cap Butaca Buida amb l’espectacle de paraula i música Els clàssics

Cap Butaca Buida neix amb l’objectiu de convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques i vol fer-ho a partir del repte d’omplir, el dia 16 de març, totes les butaques dels teatres de Catalunya. El Teatre Municipal de Roses se suma a la proposta i oferirà l’espectacle Els clàssics, amb Joan Massotkleiner i Anna Godoy.
22/02/2024 09:56 -    

Els clàssics és un recorregut de paraula i música per l'obra de grans poetes dels Països Catalans: Joan Salvat- Papasseit, Vicent Andrés Estellés, Josep Maria de Segarra, Blai Boner- Joan Vinyoli, Pere Quart (Joan Oliver) Miquel Martí Pol, Salvador Espriu. La força i la diversitat dels versos d'aquests clàssics contemporanis agafen una nova dimensió a través del contrast artístic i interpretatiu d'aquest duet: la veu inconfusible i plena de matisos de Joan Massotkleiner i la sensible, emotiva i transparent arpa d'Anna Godoy.


La funció tindrà lloc dissabte 16 de març a les 20.15 h. Les entrades (6 €) ja estan disponibles a rosescultura.cat.


Cap Butaca Buida és una iniciativa impulsada per Adetca, Time Out i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteixi en una celebració anual.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document