El termini de sol·licituds per optar a les subvencions de l’Ajuntament de Roses, obert fins al 20 de març

L’Ajuntament de Roses destina anualment una important partida pressupostària del voltant d’1 milió d’euros per a l’assignació de subvencions destinades a associacionisme, entitats i tots aquells agents implicats en la millora de la vila i de la qualitat de vida dels seus habitants, des de diferents àmbits com ara ensenyament, esport, cultura, medi ambient, atenció social, comerç, etc. L’objectiu d’aquests ajuts és el d’afavorir la tasca que aquestes entitats realitzen i potenciar l’important retorn social que aporten per al comú de la societat.
02/03/2017 14:05 -    

El 28 de febrer s’ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds a totes aquelles persones i entitats que vulguin concórrer a aquestes subvencions corresponents a l’any 2017. Cal remarcar que en el cas de les subvencions de concurrència competitiva, el termini de presentació finalitzarà dilluns 20 de març, mentre que en el cas de la convocatòria pels premis de fotografia de Carnaval, tot i ser de concurrència competitiva, el termini acaba el dia 10 de març.

 

Pel que fa a la resta de convocatòries que no són de concurrència competitiva, com poden ser els Ajuts d’urgència social o la campanya Roses posa’t guapa, el termini queda obert durant tot l'any, supeditat sempre a l'existència de consignació pressupostària

 

Podeu consultar les bases d’aquesta convocatòria i tota la informació necessària i documentació a presentar en el següent enllaç:

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document