El TMR presenta l'èxit “Els homes són de Mart i les dones de Venus”, protagonitzada per Jordi Díaz

Dissabte 29 d’agost (21.30 h), l’espectacle “Els homes són de Mart i les dones de Venus” es podrà veure a l’escenari del Teatre Municipal de Roses obrint la nova temporada teatral. El seu protagonista, Jordi Díaz, donarà classes magistrals sobre els diferents comportaments dels homes i les dones, amb molt humor i complicitat amb el públic. Aquesta obra, basada en el llibre més venut de John Gray, està adaptada per Paco Mir (Tricicle) i dirigida per Edu Pericas (Confessions de dones de 30/Tuppersex). Les entrades (12 €) estaran a la venda el mateix dia de l'espectacle.
21/08/2015 07:55 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els homes són de Mart i les dones de Venus” és una guia essencial per entendre la parella i està considerat com un dels fenòmens més importants de la cultura popular moderna. L'obra està basada en un dels llibres més venuts de la darrera dècada i el més conegut que tracta les relacions entre ambdós sexes. Homes i dones sembla que procedeixen de planetes diferents. Són biològicament similars, utilitzen les mateixes paraules, comparteixen el mateix espai geogràfic, però els seus codis de comportament i idiomes són diferents.

 

A partit de setembre l'obra tornarà a la capital catalana després de dues temporades al Poliorama i al Teatre Principal, canviant el seu actor protagonista que fins ara havia estat Jordi Martínez.

 

JORDI DÍAZ

 

Jordi Díaz assumeix el repte de John Gray després d’una dilatada trajectòria teatral que inclou títols com El mètode Grönholm, Pel davant o pel darrera, No et vesteixis per sopar o, darrerament, Losers. Díaz es va donar a conèixer al gran públic amb el personatge de Fede a la sèrie de TV3 El Cor de la Ciutat i ha compaginat des de sempre el teatre amb el cinema i la televisió, interpretant tot tipus de personatges -a nivell estatal,és conegut per haver interpretat a Andrés de Cabrera a la sèrie històrica de TVE Isabel-.

 

Venda d'entrades:

A la taquilla del teatre el mateix dia de l'espectacle (29 d'agost), una hora abans de la representació. El preu de l'entrada és de 12 €

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document