El transport urbà incorpora la línia L2 Roses-Almadrava i reforça la L1 Roses-Santa Margarida a partir de l’1 de juny

A partir del proper dijous, 1 de juny, i fins al 30 de setembre, el servei de transport urbà de Roses inicia els horaris i serveis de temporada d’estiu amb la incorporació de la línia L2, que ofereix servei des del centre de la població a l’Almadrava, amb 10 expedicions diàries. La línia L1 Roses-Santa Margarida, incrementa durant el mateix període els trajectes diaris que realitza, i passa dels 8 de l’horari d’hivern a 24. Per la seva banda, la línia L3 es manté amb els horaris habituals i 4 expedicions diàries.
30/05/2023 10:42 -    

Un servei adaptat i més sostenible

Des de l’estiu passat, el servei ha incorporat a la seva flota dos autobusos amb etiques "ECO" propulsats amb gas natural comprimit, amb l’objectiu d’avançar cap a una mobilitat més sostenible. El gas natural comprimit és un combustible alternatiu més respectuós amb el medi ambient, gràcies al seu baix nivell d’emissions (d’òxids de nitrogen, de partícules i de monòxid de carboni), no generen residus sòlids, tenen una baix nivell d’emissió de soroll i els gasos d’escapament són pràcticament inodors.

 

Els dos autobusos que funcionen amb aquest sistema tenen una capacitat de 25 i 31 places, i estan rotulats amb la identificació "Hola, sóc Eco, em moc amb gas natural". A més disposen de rampa d’accés per facilitar l’entrada i sortida de persones amb mobilitat reduïda.


Senyalització parades amb tòtems informatius

Una altra millora implantada recentment ha estat la senyalització del servei urbà de transport amb tòtems informatius de 3 metres d’alçada que identifiquen totes les parades de la població, on figuraren els horaris de les línies que circulen per cada espai.


Podeu consultar parades i horaris de les tres línies de transport urbà de Roses des d’aquest enllaç.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document