Els castellonins gaudiran de condicions preferents i descomptes a la Piscina de Roses

Dimecres 16 d’octubre, Montse Mindan, alcaldessa de Roses i presidenta de la societat municipal que gestiona la Piscina de Roses, i Xavier Sanllehí, alcalde de Castelló d'Empúries, han signat un conveni que permetrà als habitants i entitats castellonins, fer ús de les l'equipament i serveis esportius de la piscina de Roses en condicions preferents. Entre els avantatges subscrits, es troben la reducció del 20% en la quota de matrícula, o els programes d'activitats aquàtiques per a escoles i casals municipals.
Els castellonins gaudiran de condicions preferents i descomptes a la Piscina de Roses

Signatura acord

16/10/2013 12:36 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Piscina Municipal de Roses ofereix actualment una àmplia i diversificada activitat esportiva, de salut i de lleure als habitants de Roses i de la seva àrea d’influència. Concretament, els veïns de Castelló d’Empúries representen el 10% dels usuaris totals de l'equipament, mentre que un 75% són de Roses i el 15% restant d’altres municipis de la comarca. Amb la signatura del conveni que té lloc aquest matí a Roses, la Piscina Municipal  enforteix encara més aquesta relació amb el municipi veí i permet als castellonins gaudir dels mateixos avantatges que els habitants de Roses per a l'ús de les instal·lacions i serveis de l'equipament.

En base al nou acord, l'import de matrícula que els veïns de Castelló hauran d'abonar a partir d'ara en el moment de donar-se d'alta de l'equipament, gaudirà d'un 20% de descompte, que també serà acumulable a les nombroses promocions que Piscina de Roses ofereix al llarg de l'any.

Un altre àmbit que es veurà reforçat és el de l'esport escolar, gràcies a l'organització d'activitats aquàtiques per als alumnes de primària de les escoles públiques de Castelló d'Empúries, que permetrà als infants la realització d'un trimestre d'activitats a la Piscina Municipal a preus preferents. En aquest punt, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries es compromet a col·laborar amb els centres escolars perquè puguin desenvolupar aquests programes.

Altres millores adoptades són la realització dels programes d'activitat aquàtica recreativa sota unes condicions econòmiques especials per als casals que siguin organitzats o promoguts per l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, així com l'aplicació de descomptes per als membres d'entitats esportives, clients d'establiments hotelers o col·lectius de treballadors de Castelló d'Empúries.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es compromet a difondre a través dels seus mitjans propis (butlletins, revistes, web...) les condicions especials, activitats i serveis oferts per la Piscina Municipal de Roses, per tal de fer arribar aquests avantatges al major nombre de població.

La signatura d'aquest acord forma part de les actuacions de dinamització impulsades per la Piscina Municipal amb l'objectiu d'apropar l'esport, el lleure i la salut al major nombre possible d'usuaris. Fruit d'aquesta política, són diversos els convenis impulsats amb entitats esportives i col·lectius diversos (fins ara del propi municipi de Roses i que a partir d'avui passen a ampliar-se a Castelló d'Empúries), oferint condicions i avantatges específics.

La Piscina Municipal de Roses es mostra molt satisfeta amb aquest acord i no descarta aprovar-ne més amb altres ajuntaments de la comarca que han mostrat interès per signar acords de similars característiques.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document