Els clubs de futbol de Roses passen a assumir l’organització del Campionat de futbol platja Vila de Roses

El Campionat Local de Futbol Platja "Vila de Roses" comptarà a partir d’enguany amb la implicació directa dels clubs de futbol del municipi: AE Roses, Base Roses i City Roses. Les tres entitats han acceptat l’oferta de l’Ajuntament per organitzar aquesta jornada esportiva que cada any aplega un bon nombre d’equips participants. Així, des d’aquest estiu, els tres clubs s’alternaran en l’organització de l’esdeveniment, comptant amb la col·laboració logística de l’Ajuntament.
28/06/2022 13:30 -    

Durant la reunió celebrada la setmana passada entre l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i els representants dels clubs de futbol de la localitat -AE Roses, Base Roses i City Roses-, es va acordar el canvi en la gestió del Campionat Vila de Roses a favor de les tres entitats, canvi que es produirà des d’aquest mateix any, amb la celebració de la vint-i-quatrena edició del torneig que tindrà lloc el proper 16 de juliol.

 

L’ordre que se seguirà en l’organització de l’esdeveniment per part de cada club s’ha establert per mitjà d’un sorteig realitzat durant la reunió, on es determinà que aquesta edició serà l’AE Roses qui assumirà les regnes del campionat, mentre que les edicions de 2023 i 2024 aniran a càrrec del Base Roses i del City Roses, respectivament.

 

El "Vila de Roses" ha assolit al llarg dels seus més de vint anys de vida un fort arrelament i és una de les cites obligades de l’estiu rosinc per als amants del futbol platja. Es tracta d’un campionat obert, d’un dia de duració, que es desenvolupa cada any a l’espai habilitat per a aquesta activitat a la platja de la Punta de Roses.

 

La regidora d’Esports de Roses, Verònica Medina Flores, fa una molt bona valoració de l’acord: "des de l'àrea d'Esports agraïm la col·laboració i l'empenta dels tres Clubs de Futbol de Roses per tirar endavant aquesta nova proposta. Hem de recordar que el Campionat Local de Futbol Platja és un dia molt especial i de gaudi per a tota la gent del nostre poble, marcant així una tradició del nostre estiu molt arrelada".

 

L’Àrea d’Esports de Roses seguirà oferint el seu suport logístic i d’infraestructures per al desenvolupament del campionat (transport, muntatge i certificació de grades, transport de porteries, etc), mentre que la gestió d’inscripcions, organització dels quadres de competició, arbitratges, etc, aniran a càrrec del club en qui recaigui cada any l’organització.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document