Els cursos d’estiu i el Summer Camp de la Piscina de Roses obren inscripcions el 27 d’abril

Entre l’1juliol i el 31 d’agost, la Piscina de Roses organitzarà una sèrie d’activitats estructurades en cursos intensius de natació, summer camp i pack fitness. El període d’inscripcions dels cursos i de summer camp, comença el 27 d’abril per a les persones abonades a la Piscina i participants dels cursos actuals, mentre que el dia 2 de maig s’obriran les inscripcions per al públic general.
25/04/2022 08:00 -    


L’objectiu de la programació, assenyala la regidora d’Esports i presidenta de Piscina de Roses, Verònica Medina Flores, "és oferir un estiu ple de salut, esport i lleure a través de totes les activitats que proposem, per poder millorar la qualitat de vida de tothom".

Cursos intensius de natació

Com cada estiu, s’ofereixen els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil i primària, i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda. La periodicitat d’aquests cursos és mensual i cada participant es podrà inscriure el juliol i/o l’agost.

Summer Camp

Es tracta d’un campus d’estiu basat en cinc eixos: l’activitat esportiva i de lleure (jocs esportius, esports de raqueta....), les activitats aquàtiques, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de P5 d’educació infantil a 1r d’ESO (curs 2021/2022). Es faran grups segons l’edat i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques.

Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina Municipal, amb els complements del Club Tennis Roses i de l’Institut Cap Norfeu, La proposta compta amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

Pack Fitness

Presentarà més de 50 sessions a la setmana de condicionament físic i salut, com Spinning, aiguagim, Pilates, Zumba, tonificació, TRX... A començaments la web piscinaroses.cat oferirà la la graella d’estiu amb tota la informació.

Descomptes
Les persones abonades a la PMR gaudeixen d’un 30% de descompte en el preu dels cursos de natació i un 15% en el preu del Summer Camp. Pel que fa als participants dels cursos de la temporada 21/22 de la Piscina, germans, famílies nombroses o monoparentals, disposen d’un 15% de rebaixa en el preu del Summer Camp.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document