Els equips "Monterrey" i "Tard i Malament", guanyadors del primer torneig del 28è Cmpionat Volèi Platja Vila de Roses

La platja de Santa Margarida de Roses va acollir el passat dissabte 20 de Juliol el primer torneig del “XXVIIIè. Campionat Local de Vòlei Platja vila de Roses”, que va finalitzar amb el triomf de l'equip Monterrey en categoria Avançada i de l'equip "Tard i Malament" en categoria Promoció. El proper dissabte 3 d’agost, es disputarà el segon torneig d’aquest XXVIIIè Campionat, a la platja de Santa Margarida (davant de l’Hotel Monterrey), a partir de les 9 h.
22/07/2019 10:01 -    

Com ja és habitual, aquest campionat es juga en la modalitat de 3x3 jugadors. Els equips es divideixen en 2 nivells diferents, el nivell baix o de Promoció, per a tots aquells que s’inicien o tenen un nivell de debutants en el vòlei platja; i el nivell Alt o Avançat per als jugadors que ja estan habituats a aquesta modalitat esportiva.

Els 2 nivells juguen inicialment una fase prèvia o de grups (on juguen tots els equips contra tots), i posteriorment, en funció de la classificació obtinguda a la fase prèvia, es juga la fase final eliminatòria, a partir d’un quadre de vuitens de final.

Al nivell de Promoció, es van inscriure 12 equips, que es van organitzar en 3 grups de 4 equips. Al nivell Avançat es van inscriure 15 equips, que es van organitzar en 3 grups de 5 equips. La participació va superar els 80 jugadors.

La final del nivell Avançat va enfrontar l’històric equip del Monterrey (amb els jugadors més veterans del torneig) contra l’equip Show Time. Va ser una final al millor de 3 sets on es va acabar imposant en 2 sets l’equip del Monterrey (21-12 i 21-12). En la final Promoció els “Tard i Malament” es van fer amb la victòria, front a l'equip “Matabosch i Jo”.

La regidora d’Esports i Joventut de Roses, Vero Medina, i el regidor de Serveis, Juan M. Fernàndez, van ser partíceps de la competició i a la cloenda d’aquesta van fer entrega dels premis als millors equips de cada categoria. El Campionat Local de Vòlei Platja vila de Roses està patrocinat per l’Ajuntament de Roses, sota l’execució tècnica de l’empresa 100x100 Fitness.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document