Els escolars de Roses coneixen el seu Ajuntament

Aquest matí s'han reprès les visites dels escolars del municipi a l’Ajuntament corresponents al curs 2021-2022. Els primers alumnes a participar-hi, han estat els nens i nenes de 3r curs del Centre Escolar Empordà, al qual seguiran a partir d’ara la resta d'escoles de Roses. Enguany, com a novetat, també s’incorporen a les visites al consistori el estudiants del Cicle d’Administració d’Empresa de l’institut Cap Norfeu, que tindran lloc es realitzaran al llarg d’aquesta setmana.
05/04/2022 12:48 -    

L’activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius del municipi, i està adreçat a apropar i donar a conèixer als escolars quin és el funcionament i quines tasques desenvolupa el seu ajuntament.

 

Durant la sessió, l’alcalde del municipi, Joan Plana Sagué, i el regidor d’Ensenyament, Marc Danés Zurdo, han rebut l’alumnat a la sala de plens del consistori, l’espai on es prenen els acords públics de major importància per al municipi, i els han ofert una breu explicació sobre com funciona l'Ajuntament. A continuació, han contestat les preguntes formulades pels estudiants.

 

La visita ha continuat amb un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, per tal de donar a conèixer els nens i nenes els diferents departaments i les tasques que desenvolupen cadascun d’ells. Un dels espais que ha generat més interès és l’oficina del Sistema d’Informació Geogràfica (GIS), on els alumnes han pogut visionar els seus domicilis i diferents ciutats del món.

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document