Els informadors turístics de Roses reben formació sobre el Parc Natural del Cap de Creus

Els informadors i informadores de Turisme de Roses van participar ahir en la primera de les sessions de Presentació del Parc Natural de Cap de Creus. L’objectiu d’aquesta formació és la de donar a conèixer els valors, l’àmbit i les peculiaritats del Parc a aquell personal encarregat d’atendre i facilitar informació a visitants i turistes.
08/07/2020 13:08 -    

El Parc Natural del Cap de Creus oferirà en total 3 sessions d’aquestes característiques, adreçades totes elles al personal d’informació de les oficines de turisme de l’àmbit del Parc. L’activitat consisteix en una xerrada de presentació on s’expliquen els valors, l’àmbit i la informació del parc. També es presenten els diferents materials informatius dels quals disposa i s’atenen tots els dubtes o comentaris que puguin plantejar els participants.

 

Ahir dimecres, va tenir lloc la primera sessió a Roses (es realitzarà una altra el dia 16 de juliol), mentre que avui l’activitat es desenvolupa a Llançà.

 

En el cas del personal d’informació turística de Roses, aquests estan duent a terme diferents formacions des de l’1 de juliol, centrades en els principals atractius i punts d’interès turístic de la població i rodalies. També participen activament en les activitats, visites i rutes organitzades al municipi, a fi de què disposin del màxim de coneixements i referències i puguin oferir una atenció òptima als usuaris que acudeixen a l’oficina de Turisme en busca d’assessorament i informació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document