Els nens i nenes de Roses tornaran a il·lustrar el Punt de Llibre de la Biblioteca

La Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses organitza una nova edició del Concurs de Punts de Llibre, adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Els interessats a participar-hi ja poden recollir la seva plantilla per confeccionar el dibuix i retornar-la a la Biblioteca abans del proper 30 de novembre.
Els nens i nenes de Roses tornaran a il·lustrar el Punt de Llibre de la Biblioteca

Guanyadors punts de llibre 2015

16/11/2015 07:16 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de l’èxit de participació assolit en edicions anteriors, la biblioteca rosinca torna a convocar aquest concurs de dibuix amb el qual vol implicar i fer participar activament els seus lectors més petits. A partir de totes les creacions presentades, amb les quals es realitza cada any una mostra a l’Espai Z de l’equipament, es triaran els dibuixos amb què s’editaran els punts de llibre que la biblioteca distribueix cada temporada entre els seus lectors a través del servei de préstec.

 

Les categories convocades són tres: per a nens i nenes de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys. El tema i la tècnica emprada pel dibuix són lliures i cada participant pot presentar un únic dibuix acompanyat del nom, cognoms, adreça, telèfon i número de carnet de la biblioteca.

 

Tots els participants obtindran un llibre regal i els guanyadors de cada categoria rebran com a l’edició del seu punt de llibre.

 

Aquesta iniciativa s'inclou dins el programa d'activitats que l'a Biblioteca organitza periòdicament (hora del conte, club de lectura, projeccions de cinema infantil, tallers, esxposicions,...) amb l'objectiu de fomentar el coneixement de l'equipament i els seus serveis entre els usuaris infantils i les seves famílies.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document