Els nous vídeos promocionals de Roses es difonen arreu de Catalunya

Els nous vídeos promocionals que Turisme de Roses ha preparat per donar a conèixer la destinació durant aquesta temporada han comptat ja amb una gran quantitat de visualitzacions a través del seu canal Youtube. Paral·lelament, els principals ens de promoció turística de Catalunya, com l’Agència Catalana de Turisme o el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona, els donen també a conèixer a través de les seves xarxes socials.
02/06/2021 13:15 -    

Des de què el passat 14 d’abril Turisme de Roses llancés els nous materials promocionals per a la temporada turística 2021, amb una especial atenció al format audiovisual gràcies a l’elaboració de 8 càpsules temàtiques i d’un vídeo de 3 minuts, la difusió i visualització dels mateixos no ha parat de créixer.

 

A les més de 4.000 visualitzacions que ja han comptabilitzat els audiovisuals a través del canal Youtube de Turisme de Roses, s’ha afegit la difusió realitzada des de les xarxes socials de Catalunya Experience (amb 1.430.000 seguidors al seu perfil Facebook) i Costa Brava Pirineu de Girona (amb 78.712 seguidors).

 

Les 8 càpsules audiovisuals encarregades per Turisme de Roses permeten segmentar els diferents atractius de la població (enologia, natura, festes, esports, port pesquer, lleure, cultura, gastronomia) i mostrar que Roses és per a tots els públics, ofereix tot tipus d’activitat i és apta per ser visitada tot l’any. Per la seva banda, el nou vídeo promocional 2021, ofereix una mostra de l’essència mediterrània de Roses i de tot allò que té per oferir als seus visitants, a través d’un recorregut en 3 minuts. A més de la difusió pels canals oficials, l’Ajuntament posa a disposició de l’empresariat tots aquests materials per tal de facilitar la promoció turística a través de les seves xarxes socials.

 

Aquesta acció forma part del pla de comunicació que Turisme de Roses destina enguany al públic de proximitat, d’acord a les dades recollides durant la passada temporada. L’any 2020, el visitant majoritari continuà sent el francès (tot i passar d’un 63% al 2019 al 55%), mentre que es va produir un important increment de públic català (del 14% al 32%), i una davallada del turisme internacional habitual.En conseqüència, les estratègies en comunicació i publicitat d’aquest 2021 s’adrecen a Catalunya, Sud de França, Madrid, País Basc, Navarra i destinacions AVE. A l’estat espanyol es duen a terme a través dels serveis contractats a una agència de comunicació turística especialitzada, de presentacions virtuals, publicitat online, difusió en xarxes socials, xarxa de televisions locals i premsa, amb una inversió prevista de 55.000 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document