Els paradistes del Mercat de Roses recomanaran productes "De tot cor" entre el 17 i el 30 de maig

Per quart any consecutiu els nou mercats de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG), entre els quals es troba el Mercat Municipal de Roses, formaran part de la Setmana Internacional dels Mercats amb la campanya «Estimo el meu mercat». Enguany, el paradistes recomanaran productes de qualitat i proximitat als seus clients, incentivant la compra saludable, sostenible i responsable.
13/05/2021 12:06 -    

Del 17 al 30 de maig els paradistes dels mercats sedentaris de Roses, Girona, Lloret, Olot, Palafrugell, Portbou, Salt i Sant Feliu de Guíxols recomanaran productes saludables, sostenibles, de temporada i de proximitat, amb l'objectiu d'ajudar els usuaris a tenir cura de la seva nutrició i del medi ambient. Amb l’adquisició d’aquests productes, a més, es duu a terme una compra responsable pensant en un interès que va més enllà del propi i que té en compte tant l'acte de compra present com, sobretot, el futur de les noves generacions i la sostenibilitat del planeta.

 

Cara paradista acompanyarà els seus clients des del cor, recomanant-los diversos productes que estaran destacats amb un distintiu de la campanya. Els productes aniran canviant durant les dues setmanes que durarà la iniciativa. A més, se sortejaran lots sostenibles i de proximitat.

 

La compra de proximitat, als mercats locals, és una compra responsable, de producte fresc de petits productors i comerciants, que ofereixen cada dia el millor en benefici de la salut i la seguretat de les persones.

 

"Love Your Local Market" (Estima el teu mercat), és una campanya internacional que es va iniciar l'any 2014 amb la finalitat de donar rellevància als mercats com a espais de modernitat, d'intercanvi i amb una oferta de qualitat. La Xarxa de Mercats de Girona s’adhereix a la campanya per quart any consecutiu.

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document