Els periodistes Martí Rigau i Lluís Falgàs parlaran d'anècdotes i curiositats de la seva relació amb els polítics

El Teatre Municipal de Roses oferirà el proper divendres 23 de gener, a les 20.30 h, la conferència dels periodistes Josep Maria Martí Rigau i Lluís Falgàs, que porta per títol “Presidents de prop”. Martí Rigau és autor del llibre homònim i director del programa “Parlament” de TV3, i durant l'acte a Roses, conversarà amb Falgàs sobre les anècdotes i curiositats de la seva relació amb els presidents de la democràcia, tant del govern espanyol com de la Generalitat.
21/01/2015 11:47 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Al llarg de la seva vida professional, el periodista Josep Maria Martí Rigau ha estat testimoni de primera mà d'importants fets històrics, però a més ha pogut conèixer de prop els protagonistes polítics d'aquests esdeveniments. Fruit d'aquesta feina és el seu llibre, on explica vivències, curiositats i anècdotes que ajuden a conèixer millor expresidents com Adolfo Suárez, Felipe González, José Maria Aznar i José Luis Rodríguez Zapatero, a més de Jordi Pujol, Pasqual Maragall, José Montilla i Artur Mas.

 

No són biografies, sinó detalls personals i anècdotes viscudes personalment”, explica l'autor. Una oportunitat per tenir una visió propera de personatges públics quan estan fora de focus, tot revivint les relacions i situacions informals que el periodista ha compartit amb cadascun d'ells i llur tarannà personal, il·lustrant al mateix temps de forma amena, l’època política de cada president.

 

Els conferenciants

 

Josep M. Martí Rigau, nascut a Barcelona (1952), és periodista, llicenciat en Dret i graduat en Música (piano). Ha treballat en diversos mitjans (El Mundo Deportivo; El Correo Catalan; Radio Espanya; Radio Barcelona) abans d'incorporar-se a TV3 des de l'inici de les emissions. Ha estat cap de redacció d'esports; coordinador olímpic; corresponsal i delegat a Madrid; cap de política i cap de redacció adjunt d'informatius. Actualment és el director del programa Parlament, a més de cronista parlamentari. Va publicar el llibre “El enigma de la Isla de Pascua”, l'any 1980.

 

Lluís Falgas (Girona, 1957), és periodista cronista parlamentari del Congrés dels Diputats i del Senat per a RNE. Director i presentador del programa “135 Escons”, moderador de debats polítics i actualment director i presentador del programa “Aquí Parlem” sobre l'actualitat al Parlament de Catalunya, a més de redactor dels Serveis Informatius de TVE Catalunya.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document