Els Premis Emprenedors obren la fase de presentació de candidatures

Els Premis Emprenedors Alt Empordà 2022 han obert la fase d’inscripcions per tal que totes aquelles persones que tinguin un projecte d’emprenedoria puguin presentar la seva candidatura. La convocatòria arriba enguany a la seva 14a edició i incorpora una nov categoria que guardonarà la iniciativa més destacada de bones pràctiques en responsabilitat social corporativa i sostenibilitat. Les candidatures es poden presentar fins al 20 d’abril.
05/04/2022 09:35 -    

 

Els Ajuntaments de Figueres i Roses, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Associació Fòrum Imagina, el Setmanari Empordà i l'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona, són les entitats organitzadores dels Premis Emprenedors Alt Empordà. L’objectiu de la convocatòria és la promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca, la difusió de la innovació i el reconeixement al valor afegit que aporten les persones que ho fan possible.

 

Hi ha sis categories: Premi Jove Empresari/a, per a les iniciatives promogudes per empresaris empordanesos menors de 42 anys; Premi Emprenedor/a, per a projectes que suposin la creació d’una nova empresa; Premi a la Millor Idea de Negocia, proposada per estudiats d’instituts de la comarca; Premi a la Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat; Premi a la Línia de Negoci Innovadora; i Premi a la Innovació Turística, per a empresaris/es que hagin estat capaços d’innovar en producte, servei o processos en el sector turístic.

 

Els premis es donaran a conèixer en un acte públic el 20 de maig.

 

Trobareu tota la informació a www.premisemprenedorsaltemporda.com

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document