Els Pressupostos Participatius 2022 de Roses, a votació

La convocatòria de Pressupostos Participatius 2022 a Roses encara aquest mes d’octubre la seva fase final amb l’obertura del període de votació, que permetrà als veïns i veïnes escollir a quins projectes volen destinar 300.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal. Des d’avui, 10 d’octubre, i fins al 20 d’octubre, totes les persones majors de 16 anys empadronades a Roses ja poden votar a través del web www.tudecideixesroses.cat.
10/10/2022 08:41 -    

Marc Danés, regidor d’Economia i Hisenda, fa una crida a tots els veïns i veïnes a participar en aquesta fase de votació: “estic molt content de la participació de la gent en aquesta cinquena edició dels Pressupostos Participatius. Us animo a participar en aquesta votació final que suposa escollir quin o quins projectes executarem amb els 300.000€ que tenim reservats. Tots deu projectes finalistes són interessants però sereu vosaltres qui, amb el vostre vot, decidireu la proposta o propostes guanyadores. Espero la vostra participació!”.

Què votem?

L’Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 10 actuacions sorgides de les propostes realitzades per la població i del Fòrum Ciutadà de Priorització, i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament. Cada ciutadà podrà escollir un màxim de tres propostes entre els 10 projectes finalistes.

Quan puc votar?

El període de votació s’estendrà del 10 al 20 d’octubre (ambdós inclosos).

Com puc votar?

Es podrà a votar per via telemàtica a través del web www.tudecideixesroses.cat

Qui pot votar?

Totes les persones empadronades a Roses que tinguin 16 anys o més. En el moment de la votació caldrà identificar-se amb el DNI o NIE.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document