Empreses locals ja poden adherir-se al Carnet Jove de Roses i beneficiar-se de la primera campanya de difusió

L’Àrea de Joventut de Roses convida a totes les empreses i establiments del municipi a participar i adherir-se a la xarxa d’entitats col·laboradores del Carnet Jove de Roses. Per a fer-ho, només cal que ofereixin algun descompte a les persones joves titulars del carnet. A canvi, es beneficiaran de la difusió gratuïta i el reconeixement social que comporta. Els establiments que s’adhereixin abans del 30 de juny, formaran part de la campanya especial de difusió que tindrà lloc amb motiu de l’inici de l’expedició del nou Carnet Jove de Roses.
13/06/2022 10:16 -    

A partir de l’octubre de 2022, Roses comptarà amb el nou Carnet Jove de Roses, que té per objectiu oferir una bona diversitat d’avantatges de qualitat i proximitat per a joves d’entre 12 i 30 anys, incentivant així que el jovent rosinc pugui utilitzar el carnet en comerços i establiments locals. D’aquesta manera, es vol estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi, reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat i promocionar el teixit comercial.


La regidora de Joventut, Verònica Medina, destaca de la campanya que "poder gaudir del Carnet Jove Local de Roses és un gran benefici tant per al col·lectiu juvenil com per als comerços del nostre municipi. Des de l'Àrea de Joventut volem crear sinergies comunes amb l'objectiu de potenciar el servei de proximitat".


El Carnet Jove ofereix a tot Catalunya prop de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional dels quals se’n poden beneficiar uns 530.000 nois i noies d’entre 12 i 30 anys que tenen el carnet arreu del país. A nivell local, hi ha 1.473 joves que són titulars del Carnet Jove a Roses, on actualment compten amb 26 avantatges.

 

Tot i aquest elevat nivell d’acceptació, es planteja un nou impuls social del carnet amb l’objectiu d’apropar aquest servei encara més a les persones joves, potenciant la seva utilització a nivell local perquè esdevingui una eina d’ús en el dia a dia dels i les joves. Per aquest motiu, l’Agència Catalana de la Joventut en col·laboració amb els ajuntaments desenvolupa el Projecte Carnet Jove Local per consolidar el carnet també a nivell local.


Les empreses i establiments interessats a adherir-se a la iniciativa, poden contactar amb els telèfons de l’Ajuntament de Roses 972 25 24 00 (Ext. 554) / 653 540 736 o per correu electrònic a l’adreça
joventut@roses.cat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document