Enderroc de dues cases per millorar la connectivitat entre els carrers Trinitat i Tarragona de Roses

A Roses s’han iniciat els treballs d’enderroc de dues finques situades entre els carrers Trinitat i Tarragona, a l’alçada del carrer Figueres. Les cases es trobaven en estat ruïnós i van ser adquirides recentment per l’Ajuntament amb l’objectiu de procedir al seu enderroc i millorar l’esponjament i connectivitat d’aquest sector del nucli antic.
02/11/2016 20:00 -    

L'Ajuntament de Roses ha iniciat els treballs d’enderroc de les dues finques situades als números 27 i 29 del carrer Trinitat, amb façana per la seva part posterior amb el carrer Tarragona, que fins ara allotjaven dues construccions de planta baixa i planta pis en estat ruïnós. El seu enderroc té com a objectiu comunicar els dos carrers, avui enllaçats amb una escala estreta i de gran pendent, aconseguint alhora oxigenar tot l'espai, millorar la connexió amb el carrer Figueres i reduir la densitat en el casc antic de la vila.

 

Els espais estan qualificats pel planejament urbanístic com a sistemes urbanístics locals, destinats concretament a espais lliures i vialitat. La seva compra per part de l'Ajuntament l’any 2015 i 2012, permet ara l’enderroc i posterior projecte urbanístic destinat a millorar el pas per a vianants existent entre els carrers Trinitat i Tarragona i a facilitar la vialitat en aquest segon.

 

Les obres que s’estan realitzant consisteixen en l’enretirada de les línies de serveis que es trobaven grapades a les façanes, l’enderroc de les dues cases, la construcció dels envans pluvials de la mitgera de l’habitatge del costat i l’adequació de l’espai resultant a l’espera d’una futura ordenació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document