Entre l’1 i el 10 de setembre, aturada tècnica per a la posada a punt de la Piscina de Roses

Entre l’1 i el 10 de setembre, les instal·lacions de la Piscina Municipal de Roses romandran tancades amb motiu de l’aturada tècnica anual de la instal·lació per dur a terme les accions preventives en matèria sanitària aplicables a les piscines d’ús públic.
26/08/2022 07:20 -    

 

Amb aquest tancament, l’equipament rosinc dona compliment a les normes sanitàries recollides en el decret 95/2000 i en el manual tècnic de la Generalitat de Catalunya. Moltes d’aquestes accions preventives tenen caràcter obligatori i requereixen el tancament de la instal·lació. Per aquest motiu, es concentren en aquest període i es procura que l’afectació del servei sigui mínima. La Piscina aprofita també aquests dies per realitzar simultàniament tasques de manteniment i millora programades.

 

Cal remarcar que el dia 11 de setembre és festiu i, per tant, la Piscina tornarà a estar al servei dels usuaris a partir del dilluns 13 de setembre. Atenent l’aturada tècnica, la quota de setembre que es domiciliarà a les persones abonades serà proporcional als dies d’obertura.

 

Verònica Medina destaca que "a través d'aquesta acció preventiva podem continuar garantint l'ús d'una instal·lació segura i de qualitat. Agraïm la comprensió de tots els nostres usuaris i usuàries i tornem a veure'ns el 12 amb més energies que mai".


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document