Es posa en servei el nou correcan de Roses

Després dels treballs realitzats els darrers dos mesos, aquesta setmana ha entrat en funcionament la nova àrea d'esbarjo de gossos- "correcan" situada a l'olivar municipal de la Gran Via de Pau Casals. El projecte, un dels escollits per votació popular en els Pressupostos Participatius de Roses, permet introduir un nou concepte de parc urbà a la població, amb zones de joc i activitats per als animals, d’estada per als propietaris i amb l’equipació sanitària necessària per mantenir net tot l’espai.
11/12/2019 11:38 -    

Els correcans són espais on els gossos poden passejar lliurament sense corretja, pensats per socialitzar i relacionar-se amb altres gossos, a més de facilitar la convivència entre els propietaris d’aquests animals de companyia.

 

Per garantir la seguretat d’animals i vianants, tot l’espai ha estat envoltat per una tanca perimetral per evitar la fugida dels gossos i que aquests puguin córrer lliurement per l’interior del parc. El circuit correcan incorpora dues plataformes amb elements de joc per facilitar l’activitat física i la diversió dels animals, a més d’espai amb bancs i zones d’ombra per als propietaris.

 

El paviment de la zona d’esbarjo s’ha fet amb sauló i s’han instal·lat l’enllumenat, xarxa d’aigua potable i una xarxa de reg sanitària que permet netejar la superfície del parc a través d’una desena d’aspersors.

 

El mobiliari del parc està integrat per 4 espais de jocs tipus «agility», a més d’una font amb abeurador per a gossos, bancs, papereres, dispensadors de bosses i la senyalització informativa necessària amb les normes d’ús de l’espai.

 

Les obres han tingut un cost de 71.000 €

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document