Escollits els candidats que optaran a les distincions de la Nit de l'Esport 2014

El Consell Sectorial de l'Esport de Roses disposa ja de la llista de candidatures proposades enguany per rebre les distincions com a Esportista més destacat, Equip més destacat, Títol de Promoció de l'Esport, Projecció Esportiva, Trajectòria Esportiva i Menció Especial de la present temporada a Roses. Un total de 27 esportistes i clubs opten als premis, que seran lliurats en la celebració de la propera Nit de l'Esport, que tindrà lloc el proper 31 d'octubre.
03/10/2014 10:10 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Roses celebrarà enguany la tercera edició consecutiva de la Nit de l'ESport, amb la qual l'Ajuntament reconeix els clubs i esportistes que han destacat i assolit els èxits més remarcables durant l'any o temporada esportiva. La festa esdevé cada any una oportunitat única per concentrar i retre homenatge a les persones del municipi que amb el seu esforç, dedicació i afany de superació, competeixen en les diferents disciplines esportives, ja sigui individualment o en equip.

 

Durant la celebració, que tornarà a tenir lloc al Teatre Municipal de Roses, es concediran les distincions esportives corresponents a aquest any 2014, les quals es troben dividides en 6 categories: a l'esportista més destacat/ada de l'any, a l'equip més destacat, al títol de promoció de l'esport, al títol de projecció esportiva, a la trajectòria esportiva i, per últim, a la menció especial.

 

La proposta dels candidats ha anat a càrrec de les pròpies entitats esportives del municipi (clubs, entitats, agents esportius,...) que han donat resposta a la invitació realitzada per l'Àrea d'Esports del consistori, podent presentar cadascuna d'elles un candidat per categoria. Posteriorment, el Consell Sectorial de l'Esport (òrgan de participació ciutadana creat l'any 2013 que aglutina els diferents agents implicats en el món de l'esport rosinc), en les seves sessions celebrades els passats 8 i 30 de setembre, ha recollit i proclamat les candidatures presentades, que passen a ser les següents:

 

Esportista més destacat:

- Joan Jorquera (taekwondo)

- Zakaria Aatani El Mousstachi (natació)

- Xavi Llamas (curses de muntanya)

- Anna Jódar (bàsquet)

- Mario Aguilar (taekwondo)

- Laia Moya (bàsquet)

 

 

 

Equip més destacat:

- Illa de Rodes- Raid Team

- Equip aleví “A” de l'AE Roses

- Primer equip de l'AE Roses

- Benjamí 1 del Club Handbol Empordà

- Pre mini masculí Club Bàsquet Roses

 

Títol de Promoció de l'Esport:

- Associació Cultural Tanzen

- Gen Roses

- Taekwondo Joan's

- Club Ciclista Roses

- Club Atletisme Roses

 

Títol Projecció Esportiva:

- Joan Jorquera (taekwondo)

- Anna Jódar (bàsquet)

- Berta Gelabert (natació)

- Zakaria Aaatani El Mousstachi (natació)

- Gemma Recasens (bàsquet)

 

Trajectòria Esportiva:

- Manel Cabeza (hip-hop)

- Mario Aguilar (taekwondo)

- Manel Pedreira (esports nàutics)

- Xavi Llamas (curses de muntanya)

- Joan Fajardo (bàsquet)

- Joan Jorquera Navarro (taekwondo)

 

El jurat del certamen es reunirà al llarg dels propers dies en una nova sessió, durant la qual es debatrà, avaluarà i proclamaran els tres finalistes de cada categoria que optaran a les diferents distincions. El jurat està integrat per l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan; la regidora d'Esports, Anna Jorquera; el cap del Departament d'Esports, Lluís Noguer; el conseller d'Esports del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, Pere Giró; i el periodista esportiu Jesús Navarro.

 

L'Ajuntament referma amb aquesta nova edició, el seu suport i reconeixement envers tots aquells esportistes i clubs que fan transcendir el nom de Roses arreu ia nacional i internacional, que difonen els valors de l'esport, i que esdevenen clars referents per a molts ciutadans del municipi. Aquesta és la voluntat de la Nit de l’Esport.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document