Exhibicions i totes les activitats del CAR Jove, en una mostra

El proper divendres 31 de març (17 h), l’edifici de la SUF acollirà la Mostra d’Activitats del CAR d’aquest curs 2022-2023 que permetrà conèixer com funcionen i què s’ofereix en els diferents tallers i espais que es realitzen a les instal·lacions de l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament. Una obra de teatre i diverses exhibicions formaran part del programa.
24/03/2023 08:46 -    

La mostra és una oportunitat per conèixer l’oferta juvenil de Roses i passar una bona estona gaudint de diferents actuacions. D’una banda, els joves del taller de teatre del CAR representaran l’obra El que no ens expliquen, mentre que la tarda comptarà també amb una exhibició de zumba i dansa duta a terme pels i les joves que assisteixen al CAR a practicar aquestes disciplines.

 

Durant la mostra es podrà veure una projecció amb les diferents activitats que realitza l'Àrea de Joventut durant tot l'any i s’exposaran els dibuixos Manga realitzats pels participants del taller de dibuix Manga del CAR.

 

Per a Verònica Medina, "són moltes i molt variades totes les activitats que es fan al CAR Jove de Roses, un lloc on el jovent troba recursos educatius i divertits per omplir el seu temps lliure. Ara els i les participants volen ensenyar tot el que s'ha après al llarg d'aquests mesos de manera agradable i amena. Estic convençuda que tots plegats ens ho passarem super bé".


  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document