Èxit d’assistència als espectacles familiars a la Ciutadella de Roses durant el juliol

Els espectacles familiars que l’Àrea de Turisme de Roses ofereix durant l’estiu a vilatans i visitants han comptabilitzat durant aquest mes de juliol una gran assistència de públic, amb un total de 1189 espectadors. L’ideal emplaçament a la Ciutadella de Roses, en un espai tranquil i ombrejat, i la possibilitat que oferixen d’acabar el dia envoltats de patrimoni cultura i divertiment, són les claus de l’èxit d’aquesta proposta, que es manté fins al 3 de setembre.
02/08/2022 12:58 -    

Les actuacions es duen a terme tots els dimarts i dissabtes a les 19h (excepte dissabte 13 d’agost que no es farà amb motiu dels actes de Festa Major) i ofereixen diverses disciplines artístiques: teatre, contes, música, circ, màgia, titelles, dansa…. L’entrada és lliure.

Roses, una destinació ideal per a les famílies

Roses és una destinació familiar certificada amb la marca de “Platja en Família” de l’Agència Catalana de Turisme. Un dels requisits de pertinença a aquesta marca és oferir serveis que permetin gaudir d’un temps de lleure en família de qualitat. Amb aquesta finalitat ja fa més de deu anys que a Roses es programen durant les vacances d’estiu, espectacles familiars dos cops per setmana.

Abans de la pandèmia els espectacles es realitzaven a la plaça de Catalunya i a la plaça de la Bocana de Santa Margarida. Amb la necessitat d’adaptació a les restriccions imposades per la prevenció de la Covid, i amb la voluntat de no haver de suspendre l’activitat, les actuacions es van traslladar a l’espai de l’Arsenal, a l’interior del recinte de la Ciutadella. Aquest canvi obligat ha resultat finalment molt positiu, ja que les actuacions es desenvolupen en un espai més ampli, més tranquil, ombrejat i totalment segur pels nens i nenes, i que permet posar en valor les diferents disciplines artístiques de les companyies que hi actuen, sense interferències externes.

Podeu consultar la programació detallada a:

web de http://ca.visit.roses.cat/experiencies/espectacles-familiars-d-estiu/

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document