Èxit en l’inici dels cursos de dinamització comercial a Roses i noves propostes per al novembre

Ahir, dijous 21 d’octubre, va començar el Curs de Dinamització Comercial adreçat a establiments de comerç i serveis a peu de carrer i paradistes del mercat. La primera sessió va consistir en una sessió de scape room impartit per l’empresa FICA’T, de dinàmica trepidant i participativa, que no va deixar a ningú indiferent.
22/10/2021 10:38 -    

Aquesta va ser la primera activitat del curs semipresencial que l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses adreça als comerciants del municipi ofererint una formació especialitzada i al dia, i que gira entorn a l’evolució dels canals de venda, noves formes de comunicació, plans de dinamització..., incloent també una visita retail tour- market tour a la ciutat de Barcelona. Encara queden places disponibles, i les persones interessades a participar poden inscriure’s promocioeconomica@roses.cat, o bé trucant al telèfon 972 15 25 21.


Nous tallers sobre tècniques de venda i Instagram al novembre

 

Paral·lelament, l’Àrea de Promoció Econòmica ofereix una nova activitat formativa adreçada al sector comerç amb la realització del programa Tallers de Comerç, que es durà a terme online al llarg del mes de novembre. Inclourà els tallers El venedor perfecte i Treu partit al feed d’Instagram. Les dues sessions són gratuïtes i només cal inscriure’s prèviament a través de http://jornades.feslabossa.cat/

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document